Ens aixequem a una hora prudencial per poder esmorzar. Avui és l'ultim dia, haurem d'apurar. Visitem la basílica de la Santissima Trinità de Saccargia. Una esglèsia romànica molt bonica, ratllada a l'estil pisà amb uns frescos que recorden el pantocràtor de Taüll.
Després ens dirigim cap a la zona de costa de l'extrem nord-oest. Com que se'ns fà l'hora de dinar, tirem de guía Lonely planet i mengem al passeig marítim al restaurant "Lu Fanali". Plat del dia: linguine con scampi, o sigui tallarins amb scamarlans. Rematem amb unes pannacottas. Abans d'agafar el cotxe, passem per una enoteca per comprar una ampolla de Mirto.
Arribem a la famosa platja de "la Pelosa", sembla Tahití o Riviera Maia, però amb bofetades per agafar un troç de sorra. Les vistes i els colors blaus turquesa són espectaculars.
Tornem cap a l'hotel, piscineta, xampú, dutxa i a sopar. Avui toca preparar maletes, perquè el ferri del Grimaldi té el petit defecte que surt a les 6'30h del matí i no se'ns pot escapar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada