dissabte, 11 de juliol del 2015

Dia 6: Saccargia i la Pelosa

Ens aixequem a una hora prudencial per poder esmorzar.  Avui és l'ultim dia,  haurem d'apurar. Visitem la basílica de la Santissima Trinità de Saccargia.  Una esglèsia romànica molt bonica,  ratllada a l'estil pisà amb uns frescos que recorden el pantocràtor de Taüll.
Després ens dirigim cap a la zona de costa de l'extrem nord-oest.  Com que se'ns fà l'hora de dinar,  tirem de guía Lonely planet i mengem al passeig marítim al restaurant "Lu Fanali".  Plat del dia: linguine con scampi,  o sigui tallarins amb scamarlans.  Rematem amb unes pannacottas. Abans d'agafar el cotxe,  passem per una enoteca per comprar una ampolla de Mirto.
Arribem a la famosa platja de "la Pelosa", sembla Tahití o Riviera Maia,  però amb bofetades per agafar un troç de sorra.  Les vistes i els colors blaus turquesa són espectaculars.
Tornem cap a l'hotel,  piscineta,  xampú,  dutxa i a sopar.  Avui toca preparar maletes,  perquè el ferri del Grimaldi té el petit defecte que surt a les 6'30h del matí i no se'ns pot escapar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada