dimecres, 13 de maig del 2020

Cròniques de l'Apocalipsi (X)

Hola, fidels lectors, com va la fase 1?...

A la parcel·la hem passat de fase 0, a fase 1. 










Els carabassons sembla que tenen ganes de sortir, les tomaqueres aguanten el tipus, els pèsols han fet una estiradeta, els enciams han augmentat de tamany i les bajoques resisteixen els atacs dels cargols i llimacs.  
El problema és que la distància de seguretat entre tomaqueres és més petita que en algunes terrasses dels bars de Tarragona. Esperem que no hi hagi un repunt de casos de pugó, si no, haurem de tornar a la fase 0 i "ensufatar". 


Aquesta setmana ha estat variada en el nostre parc infantil. Sembla mentida com amb unes simples pintures de cara poden donar tant de joc... 








Però el padrí de guàrdia (de la Berta) ens tenia una sorpresa preparada...  I uns repartidors, també de guàrdia, ens van portar uns estels per fer volar. Missió complicada entre arbres, cables de llum i obstacles, però encara ho hem fet prou bé...















Mira com estem, que des de dilluns al Camp de Tarragona estem en fase 1... Ens podriem moure més lliurement i anar als bars, i tal i qual... I veient el percal,  ni ganes!!!!  Zero. 
Ens conformem amb visites con la que hem tingut avui... 2 mesos després, ens hem vist amb cara i ulls 😊. Poc a poc. 









P. D.  Em pregunto on collons deu anar aquest avió que passa volant alt a les 2 de la nit i el que trigarem en agafar-ne un...  Vinga, bona nit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada