dilluns, 1 de setembre del 2008

ACHTUNG!!! DESTINATION.... BERLIN !!!


"(...) El 24 de setembre de 1944, 9 soldats d'èlit de les forces aliades van ser reclutats per realitzar una de les missions més complicades i suïcides de la 2ª guerra mundial: penetrar a la "gola del llop"...BERLIN!. Van ser llençats en paracaigudes al barri de Tegel, prop del centre de Berlin. A partir d'allí van fer una incursió "llampec" per reunir-se al punt de trobada, un pis franc de la resistència anomenat "mittes backpacker".
Durant 5 dies van haver de donar la seva vida per "la causa" i van fer centenars de fotografies dels punts estratègics principals de la capital del Tercer Reich. Superant les inclemències del temps, la gana i algun que altre motí, van completar la seva missió amb un èxit sense precedents.
Els herois anònims eren el "boina verda" Pesos, el "Francotirador" Albert, el "Marine" Lander, el "Zapador" Pep , el "conductor" Gus, la "espia" Meri i els "contactes de la resistència" Cris, Neus i Marta.
Aquestos 9 homes i dones que van lluitar amb valentia i honor, se'ls va condecorar amb la més alta distinció : una estrella púrpura routard. (...) "
Aquest és el brillant argument d'aquest fabulós joc que podreu disfrutar a partir del 24 de Setembre de 2008... no us el perdeu! ;)
P.D. Segons la web de culte "dissimulat.com", els autors de Commandos 3: Destination Berlin estarien preparant un altre llançament en exclusiva mundial... LA FUGA DE COLDITZ. Seguirem informant! :P


4 comentaris:

  1. jajaja que crack nen!!! jo preferia ser franctirador però em conformo amb el paper que m'ha tocat fer!!

    esperem que arribi ja el dia perquè friso per ser allà!

    vull fuga de colditz ja!!

    ResponElimina
  2. Desig concedit. Et cedeixo el rifle de precisió i mira telescòpica. No gastis tots els projectils, que només n'hi ha 6.
    T'agafo la dinamita i els detonadors! que tremoli Berlin!!! ;)

    ResponElimina
  3. Intentaré que la meva conducció no ens impedeixi aconseguir la nostra missió...

    Ja queda poc! :)

    ResponElimina