dilluns, 29 de setembre del 2008

MISSION COMPLETED

La missió dels COMMANDOS es va finalitzar ahir a les 16'30 p.m - hora zulú. Ha superat les espectatives inicials i s'ha completat amb un èxit rotund. Els punts principals de la capital del Tercer Reich han estat fotografiats amb tot detall, i seràn enviats als serveis secrets d'inteligència. Desde el dia "D" fins al final, el bon temps ha facilitat les operacions i els plànols de la zona contenien la informació correcta. Cal mencionar a tots els membres de l'equip de Commandos, que s'han guanyat amb tot el mereixement l'estrella púrpura routard.

El "Boina Verda"Pesos va haver de ser tractat d'emergència per curar les llagues als peus, sort d'un "Med-pack" trobat en un punt de contacte prop del Chekpoint Charlie. Els metges diuen que se'n sortirà.
El "Francotirador" Nastrud ens va guiar amb una precisió tant milimètrica com la seva punteria.
El "Marine" Lander va quedar tant marcat per la pòlvora i el fum del camp de batalla, que va decidir deixar de fumar.
El "Conductor" Gus, va complir a la perfecció la conducció del grup, fet que va permetre trobar un pis franc que els berlinesos anomenaven "Oscar Wilde".
La "Espia" Meri es va dedicar a recollir tot tipus d'informació dels museus berlinesos per passar tots els coneixements al servei d'inteligència de la URV.
Les "contactes de la resistència" Marta, Cris i Neus van resistir com a "jabatas".
Ah! i el "Zapador" Pep, que anava carregat d'explosius, va aconseguir posar les càrregues explosives als principals punts marcats al mapa amb les sigles W.C. (tot i que l'últim dia li va detonar una petita càrrega, posant en perill tota la missió i la vida dels Commandos).

Si us trobeu a algun d'aquests 9 homes i dones, no dubteu a felicitar-los!
MISSION COMPLETED!
(... to be continued ? )

2 comentaris:

  1. gran crònica! i no m'havia fixat en la foto fins que no la vaig maximitzar jajaja

    per cert, fota-li una ullada a la entrada d'ahir al bloc del pesos, això si que és descollonar-se..crack!

    lander i neus feu-vos un bloc o un facebook ja!!

    ResponElimina
  2. La foto és impressionant, em sento com un putu yankee de la segona guerra mundial (rollo medal of honor), gràcies pep per aquest instant de glòria.

    No se que és el facebook però si el pesos té un blog, tothom ho pot fer. We can!

    ResponElimina