dilluns, 15 de setembre del 2008

El PRECIOOOOOOO... JUSTO!

Compto calories.... ups.. vull dir.... compto.... euro$$$!. Tinc un petit vici (diga-li vici, diga-li manía) que és calcular mentalment el que puja el compte d'un sopar o dinar de restaurant. I quan lo de "mentalment" passa a ser verbament.... ja tenim les apostes a punt :) . 65 euros!.. no no 62,25 euros! ..... 54 més iva!... qui es passi, perd.... qui l'encerti, birra gratis!....
Ahir vam fer un bon soparet a Cal Faune, i com no.... vaig calcular els euros del compte, amb lo que es va convertir en un "precio justo" d'anar per casa. Al final no hi va haver premi, ni "escaparate" final, però vam passar una bona estona. La Meri, guanyadora de la nit, va confessar la seva secreta i "ruín" estratègia: esperar a que jo digui el preu i treure-li 2 euros... i patapam! 65,27 euros, ni un cèntim més. Aquí tenim la prova del delicte.
Poca feina!!

1 comentari:

  1. jajaja gran tàctica de la meri...mentre's uns anavem sumant i restant coses mentalment, les neurones de la meri només van haver de fer una puta resta al que tu havies dit...jugona!!

    a alemanya nou repte...!!

    ResponElimina