dissabte, 19 de setembre del 2009

COMMANDOS 2: Operació MUNICH (pt.2)

Després d'uns quants dies sense novetat en el front, els serveis d'intel.ligència, conjuntament amb la Resistance van descobrir qui s'amagava darrera de les espíes alemanes. Quedava així desenmascarada la última esperança nazi. Els Commandos van ser alertats del perill que tenien aquelles fèmines...
TOP SECRET. EYES ONLY.
Atenció a tots els Commandos, els passem els retrats de les espies i una petita descripció. Ès de vital importància que memoritzin el més mínim detall.
La Secció OKTOBERBOYS:
D'esquerra a dreta:
1.-GUSSY-CAT. És una experta en codis xifrats. Capaç de beure litres de cervesa sense que, aparentment, li afecti.
2.-LAN-BIER. Experta en control mental, després d'haver estat un temps ingressada en uns psiquiàtric de l'Alemània de l'est. Molt perillosa si comença a tossir.
3.- AL-POLLER. També se la coneix com la "hormigonera" bàvara. Capaç de matar a sang freda per una Franciskaner.
4.- SKROTTENTAG. És la tresorera del grup. Disposa de tots els preus de les cerveses de la província. Difícil d'estafar en estat sobri. Punt feble: coca amb ceba.
La Secció OKTOBERGIRLS:
D'esquerra a dreta:
1.- NEUS-CHWANSTEIN: Experta en camuflatge. Utilitza els seus coneixements mediambientals per preparar emboscades a la Selva Negra.
2.- KRIS-TAL BIER: Capaç de muntar un campament militar amb toldos de lona de floretes. El seu punt feble són els cargols a la llauna.
3.-METZ-ELDER : Possiblement l'espia més perillosa de totes. Amaga els plànols del recinte de l'Oktoberfest a l'escot. Pràcticament impossible robar-li i no morir en l'intent.
Cada una d'aquestes espíes, per si sola, podria aniquilar a tot el commando. Molta precaució. La millor solució es convidar-les a cervesa fins a l'extenuació.
MOLTA SORT EN L'INTENT. ELS SERVEIS SECRETS.
CREMAR DESPRÉS DE LLEGIR

2 comentaris:

  1. Caray Mary !! Lo que no deja ver el uniforme de enfermera...!!

    Caray Pep !!Qué sorpresa ... qué "fantástica" sorpresa, grrr !!

    jejeje

    Qué pasa? Qué no tenéis casa? Tanto viajar, tanto viajar...
    Qué estamos en crisis, eh?

    ResponElimina
  2. Ya está aquí la 6ª temporada de THE OFFICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina