dimecres, 30 de setembre del 2009

MISSION COMPLETED

... "El 27 de setembre de 1945 la II guerra mundial, per fí va acabar. Els Commandos havien completat amb èxit la missió. Després de superar algun problema logístic, l'Oktoberfest va claudicar. Les carpes estaven més plenes del que esperàven, amb lo que van necessitar 2 nits.
Paulaner, Haufbrauhaus, Augustiner, Lowenbrau i altres recintes plagats de cervesa van estar a punt d'explotar, però l'ajut de la població local alhora de buidar els tancs va ser crucial. A un ritme de litre per hora, els tancs s'anaven buidant, provocant l'inundació dels lavabos.
Els plànols enviats per intel.ligència no eren del tot exactes. De Maisels i Dibbels... ni rastre. Per tant, els Commandos es van concentrar a la carpa SPÄTEN per buidar les gerres explosives a la senyal en clau "Ziga-Zaga" i "Am Brossio".

La segona part de la missió, a la zona rural de Füssen també va ser un èxit. Es van passar 2 dies camuflats al castell de Neuschwanstein. Gràcies a la boira i a l'inestimable ajut dels contactes de la resistència Otto i Ludwing, no van ser descoberts.
Hores després, la guerra oficialment s'acabaria i els herois serien condecorats amb la màxima distinció al mèrit: un imant del castell de Neuschwanstein... "

Mission Completed!!!
Commandos a la carpa SPATEN en plena missió


Castell de Neuschwainstein


Els herois de la Oktoberfest. 26/9/1945

3 comentaris:

  1. Pensava que estaves una mica tocat, però... crec que haurem d'anar al "loquero". últimament perds molt d'oli.

    ResponElimina
  2. Espectaculà! Però jo també penso que tens massa temps lliure...

    ResponElimina
  3. Molt bones les fotos i molt bones les experiències...

    Això s'ha de repetir!!! :)

    ResponElimina