dimarts, 8 de setembre del 2009

COMMANDOS 2: Operació MÚNICH


...Un any després d'haver completat amb èxit la missió a Berlín, els COMMANDOS van ser reclutats de nou. La II Guerra Mundial havia acabat... o això pensaven...

"(...) la II guerra mundial oficialment havia acabat. Berlín havia caigut. Poc pensaven els Commandos que tornarien a ser cridats a files. Però el General en cap Ryanair els va convèncer amb una oferta que no podrien rebutjar.
La missió era complicada, gairebé suïcida, i requeria de la màxima coordinació.

El Dia "D" havia arribat. 23 de Setembre de 1945. Hora "H". 14'00. Les unitats aerotransportades havien de sobrevolar Memmingem on els Commandos farien el primer desplegament tàctic.
Després d'aterrar i reunir-se al punt marcat, l'objectiu era arribar a MÚNICH on l'exèrcit nazi havia col.locat grans quantitats d'explosius preparats per esclatar. Era el llegat de Hitler... morir matant.
Els mapes indicàven que la zona indicada amb la paraula clau "Oktoberfest" estava minada. Més de 30 hangars contenien tancs plens fins dalt d'explosius liquids de color daurat. Eren molt perillosos. El procediment seria buidar aquests tancs amb unes gerres fetes a prova de bomba. Si fos necessari, els Commandos s'haurien de beure els explosius per salvar milions de vides.
Els hangars anomenats Paulaner i Dibbels serien els més complicats de buidar. A la zona Maisels... alguna cosa "túrbia" s'amagava. Espíes alemanes els intentarien distreure i evitar que es completés la missió. La seva tàctica, oferir-los gerres plenes de civada... entre els pits (.)(.) que els deixarien atordits.
Els serveis d'intel.ligència estaven treballant per desenmascarar les espíes. Tan bon punt es coneguessin les seves identitats, les fotos serien enviades als Commandos.

La missió era extremadament complicada. Només tenien 2 dies per buidar els tancs. Després, haurien de fugir de la capital bàvara i amagar-se al castell de Neuschwanstein. Més endavant, rebrien més instruccions (...) "

1 comentari: