divendres, 19 de juliol del 2013

Manuel Antonio

Vam arribar a la zona del Parc Manuel Antonio travessant el diluvi universal. Llams, trons, visibilitat reduida...  sort que no conduïem!!! vam reservar forces per l'endemà, ja que el canopy de Monteverde ens havia deixat planxats.

Pel matí, una interessantissima caminada guiada pel parc natural, avistant iguanes, aranyes, serps, perezosos, monos ''congo'' i monos ''cara blanca''. El telescopi del guía va servir per ''caçar'' als animals camuflats. Em va deixar flipat una planta que belluga quan l'acarícies!!!




































A mitja caminada, una paradeta per tastar l'aigua del Pacífic en una una de les platges  paradisíaques del parc.  Això sí, no massa temps...no sigui que vingui un tauró. Fruiteta fresca de cortesia... i a seguir.




































 Reprenent el camí, ens trobem un grup de monos ''cara blanca'' que sembla que no els molestin els paparazzis... tot al contrari.
 Per la tarda, piscineta per reposar...i a la nit, caminada nocturna on ens vam trobar envoltats per un concert de granotes, i on vam conèixer la famosa rana verda amb els ulls vermells. Increíble!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada