dilluns, 5 de juliol del 2021

Escapada a la Garrotxa: dia 1

 Els Plana-Magriñà no som normals...  Aquest cap de setmana llarg voliem fer un parèntesi i desconnectar. Aquest any ens hem agafat les vacances estratègicament més tard, per donar temps a les vacunes... però se'ns fa llarg i necessitàvem canvi d'aires. 3 dies per la Garrotxa ens donaran airet.

El camí més curt entre 2 punts és la linea recta... Doncs com que no som massa normalets, ens vam desviar i vam anar prop de Castelló d'Empúries, al Butterfly Park. Li havia promès a la Berta... 

El carnet de Super3 no valia, o sigui que tocava rascar-se la butxaca. 10 € adults i 8 la canalla. 










Primeres impressions: aqui farà caloreta. El park és com un petit aviari, amb diferents zones delimitades per cortines i portes. Ens van donar un mapa, un paper amb els animals que podiem veure i uns gotets amb nèctar per donar a les aus. 










Aus tropicals de colorins, agapornis, lloros, papagais,... Gran varietat de coloraines, amb noms que no puc recordar.  La primera gran troballa estrella: els Tucans. Els nens comencen a flipar amb aquell bec tant estrany i llarg. I amb el gotet de nèctar en mà, tocava oferir els nostres serveis. Un cabronet vermell, a mi me'l va robar quan li oferia. 

Després vam passar cap a la zona de les papallones, que dóna nom al parc. La zona, no massa gran, però amb papallones a dojo anant per les floretes. Sorprenen unes papallobes enormes que quan volen ensenyen el seu color blau de les ales. A la Berta li hagués encantat tocar-les, però no es podia.  










El consol vindria un un altra zona, la de les tortugues gegants de terra i un altra amb una espècie de cabirols. El Roc, que amb els animals salvatges és un cagat, amb el que va xalar és amb les tortugues. 2 hores de visita, i ja marxavem. Als nens els havia agrafat, que era lo important. 




















Després de dinar per allí, agafavem la directa cap a la Garrotxa. 1 horeta de cotxe, i ja erem al nostre següent destí: Lava Park, prop de la Fageda. Avui sembla que la cosa anava de "parks".  Per completar el dia, els nens muntarien en pony. Un tomet de mitja hora llarga va fer les delícies dels nostres petits cowboys. Al Roc li va tocar portar el "Xinxeta" i a la Berta el "Rosset". 





















En acabar, ja aniriem cap a l'apartament que teniem llogat a Castellfollit de la Roca.  Fins i tot em va donar temps d'anar a comprar magdalenes a Cal Tuset per esmorzar l'endemà. En fi, dia intens, dia ben aprofitat 😉





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada