dimarts, 20 d’octubre del 2009

Fringe Vs FlashForward


Ding! comença el combat!!! en un costat del Ring tenim a Olivia Dunham (Fringe) i a l'altre Olivia Benford (FF). La pallissa és brutal, la Sr. Benford ha hagut de tirar la tovallola amb la cara feta un cromo. L'Agent Dunham no n'ha tingut ni per començar... li ha fet un "PERFECT".
Ding! II Round! a un costat del Ring tenim a Peter Bishop, i a l'altre al Sr. Benford. Pareu! pareu el combat! això és una masacre! Mark Benford no li arriba ni a la sola de les sabates. No es pot anar pel món amb aquest careto de Shakespeare enamorat i armilla antibales. K.O. tècnic.
Ding! III Round! Walter Bishop a un costat del ring... a l'altre Demetri "muy fumao" Noh. El Sr. colgao no ha durat ni 10 segons en peus. Els danys neuronals després de la pallissa faràn que possiblement el 29 d'agost de 2010 estigui mort, fumat o "colgao". Pallissa tremenda.

I podria seguir.... Agent Charles Francis Vs. Aaron "barba postissa" Stark, fins i tot la secretaria/ajudant Astrid els hi fot mil patades a tots als protagonistes de FFwd.

A cada capítol de FlashForward, són més evidents aquestes diferències, on els protagistes són més sosos que un partit Nàstic-Albacete, i ja he vist repetits com a 15 vegades les mateixes imatges... no sigui cas que se m'hagi oblidat el que van veure!

Ambientació, guió, presentació, efectes sonoros, direcció... i podriem continuar.

Fringe és un chicle Boomer, i FF és un chicle Hacendado... i ja se sap el que passa amb els chicles Hacendado (el gust dura 2 minuts 17 segons, i després acaba cansant).

P.D. Sort n'ha tingut Flashforward que no s'ha enfrontat a Lost, perquè hauria acabat a la Uci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada