dijous, 7 d’octubre del 2010

CRÒNIQUES DE LA TERRA MITJA (II)

El segon dia a NZ tocava recuperar el temps perdut a Auckland, i això volia dir creuer de balenes i dofins. Aquell dia les balenes devien estar dormint, i ens vam haver de conformar amb un munt de dofins competint amb la nostra barca. I 4 hores després... carretera i manta cap a Rotorua. No cam tenir temps d'anar als decorats de Hobbiton, a Matamata, però vamos... que qualsevol muntanyeta o prat que ens trobavem per allí haguessin pogut rodar el senyor dels anells, els teletubbies o el windows xp.















En arribar a Rotorua, un enorme gos pelut i blanc ens donava la benvinguda al B&B.
L'endemà tocava visitar les zones geotermals i volcàniques... ens aproximavem a les terres de Mordor i l'anell em començava a cremar el dit. El fum cremava la terra i feia bullir les aigues sulfuroses, ferroses i... fecals?, i com diria Chaves... huele a azufre!!!!!


























Després de veure una zona de ràpids anomenada Huka falls i Taupo, vam preguntar a la senyora del punt d'informació: Can we do the Tongariro Crossing, tomorrow? i en efecte. Però ens haviem de presentar al camp base del parc nacional a les 7'40 i això volia dir aixecar-se abans de les 5... per intentar completar un recorregut de 19 km per la zona volcànica del Tongariro, alias Mordor.
El que passaria hores més tard...és una altra història!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada