diumenge, 3 d’octubre del 2010

CRÒNIQUES DE LA TERRA MITJA (I)















Bon dia Catalunya, són les 10 de la nit... a Auckland!. Per fi hem arribat a bon port, mai més ben dit, i som a la ciutat dels velers. Després d'unes quantes horetes de no res, l'aventura comença. O més ben dit, va començar a BCN quan a l'avió li va fallar la bateria, i en comptes de sortir a les 10'30, sortiem a les dues: que si una "viela", que si media hora más para solucionar el problema, que si els coixinets, que si els tapacubos... total, que evidentment, vam arribar tard a Milà... i evidentment, vam arribar tard a Singapur. Resumint... avió de conexió perdut a Singapur i a esperar en un hotel posat per la companyia. De son, no en faltava, encara que a Singapur fotés un sol de justícia i el rellotje local digues que eren les 12 del migdia.
Un dia més tard... o mig, ja no ho sé... hem arribat a Nova Zelanda. Ningú va dir que ser un Hobbit fos fàcil.

I com a bons mariners, hem de capejar els temporals i adaptar-nos a totes les corrents. Canvi de plans, no es pot fer l'excursió per avistar balenes i dofins. I que farem avui? el que podrem!!!  primer de tot hem agafat el cotxe, un Toyota Auris bastant coquetó, amb un petit defecte: el volant està a l'altre costat... Em sembla que avui el dedicarem a fer pràctiques de conduir. Meri: tira cap al miiiiiiiiiig!!! que et menges la cuneta!!! merda, vaig en contra direcció? poc a poc... que no entren les put*s marxes, joder! que difícil que es canviar de marxa amb l'esquerra en un cotxe que en té 6 i no és teu!! girem cap a l'esquerra! palanca d'intermitent avall... merda! salta el putu parabrises! joder si està tot al revés. Bueno, per sort el GPS amb veu de Catalana/Valenciana/maorí tot barrejat, ens porta cap al B&B. Casi que per avui deixem això de les pràctiques...
Anem cap al centre de la ciutat amb bus, com tot bon jubilat, i pugem a la Sky Tower, de 300 i pico metres amb unes vistes impressionants i veiem com una panda de grillats fà puenting des de dalt de la torre. Llavors que és, Torring? ,... passeig pel port per localitzar d'on surten les barques per demà fer l'avistament de balenes i cap a l'hotel que ja hem complert! El cap m'explota... serà de no dormir més de 2 hores seguides?.. res que no pugui arreglar un espidifen i un llit amb  el matalàs elèctric... com són aquests Hobbits! ens porten anys d'avantatge!.
No res, que anirem chapant ( i el matalàs també, pq se m'estan sucarrant els ous de tanta escalfor), que demà ens espera un dia maratonià: visitarem el Monte Edén (que deu estar ple de ties en boles), surcarem els mars en busca de Moby Dick, i seguirem fent pràctiques de conducció. 230 km fins a Rotorua, on espero passar de la 2a marxa :D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada