dissabte, 9 de juliol del 2011

Canción de hielo y fuego (II)

Més descansats que el dia anterior, i sense pressa, però sense pausa, ens disposàvem a atacar la 2a etapa del nostre particular tour d'Islàndia. El bacallà i el salmó de la nit anterior, ens van donar l'energia necessària.
Com que la maratoniana jornada d'ahir no va donar més de sí, vam haver tornar enrera per "rematar" un altra cascadeta... l'Skogarfoss.















Parada a la japonesa, i cap als acantilats penyas-segats de Dyrhoaley. Ens havien promès que hi trobariem els simpàtics "frailecillos" (frarets?). Un cop a les roques, ni rastre d'aquestos mixons. Així i tot, la vista val la pena. El passeig per la platja de sorra volcànica, impagable.... estàvem per plantar la tumbona a pendre el Sol.















Bueno, anem, que no estem sobrats de temps! menys mal que els dies són de 21 hores de llum! Directes cap al parc nacional d'Skaftafell on una caminadeta ens mostraria una cascada .... que dic una cascada... l'òrgue de la Catedral de Tarragona!!!














Ja per la tarda... o ves a saber quina hora era... ens fotriem de plè a l'EDAT DE GEL. Un llac ple de cubitos de gel, ens deixava sense paraules. Nomès ens faltava el wisky :) ... i un altra tarjeta de memòria!!!




















































I no res, que xino-xano, anàvem a dormir... encara amb la llum del dia reflexada en els icebergs. 400 km. de carretera llunar vorejant glaciars són el millor somnífer.

Camarerooooo!!! un wisky amb gel!!!!! :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada