dimarts, 17 de juliol del 2018

Ruta per la Toscana #10: Saint-Rémy-de-Provence

Diumenge  vam arribar a Sant-Remy de Provence. França. Un poble tranquil i coquetó que ens va servir per reposar forces.
Va ser el poble on va viure uns anys el pintor Van Gogh i on va pintar algunes de les seves obres més conegudes, com el nostre favorit, "la nit estrellada"















Fent temps fins que ens netegessin l'apartament  vam comprovar lo realment agradable que és passejar per aquest poble i el bon gust per decorar les botiguetes i carrerons... Això si que ho tenen els francesos.



























La tranquilitat, això si, es va veure lleugerament pertorbada per la victòria de França del mundial de futbol, que va posar de potes enlaire el poble. Semblava la revolució francesa 😃. 

L'endemà, sorpresa...  La pluja ens ajudava a refrescar l'ambient. Ja venia de gust una baixadeta de les temperatures. Vam decidir posar rumb cap a l'abadia del Císter de Senánque.
















Un petit complex religiós envoltat dels característics camps de flors de lavanda de la provença. Vam fer una visita curta per l'interior tot i que la gràcia era a fora del monastir.
















Tot seguit vam anar cap al poble medieval de Gordes, un poblet penjat d'un turó que segons diuen és un dels pobles més bonics de la Provença. La veritat és que ens vam trobar un poble de postal que deixava impressionat.



















Després de dinar vam tornar cap a Sant Remy passant per poblets pintorescos com Lacoste o Bonnieux.















Més pluja de camí per refrescar l' ambient i a rematar la tarda amb una sessió de fira i parcs per fer contents als nens.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada