dilluns, 9 de juliol del 2018

Ruta per la Toscana #4: Vall del Chianti i Monteriggioni

Diumenge, ens hem despertat quan la son ha dit prou. Sense masses espectatives de visitar coses ens hem dirigit cap a la "ruta del Chianti", que era lo que teniem més a prop.















Carretera amb curvetes i ciclistes "estil Priorat" i bones vistes panoràmiques per intentar anar fent paradetes a la cuneta per fer fotos.
Primer destí... Greve in Chianti. Poblet petit (sembla ser el més gran de la zona). Fem la visiteta de rigor a la plaça porticada. Caloreta suportable gràcies a algun núvol que ens dona treva.
















Després de veure una llúdriga i uns aneguets al riu, hem tirat cap a Panzano per anar a dinar a l'enoteca "il vinaio di Panzano" recomanada en diversos blogs i companys. Hem dinat la mar de bé a la terrasseta amb unes bones vistes de les vinyes i les muntanyetes sota una figuera.


I amb la panxa plena teniem dos opcions... Seguir la carretera del Chianti cap a Radda in Chianti o tirar direcció Siena per anar a Monteriggioni, que segons les fonts consultades estaven de fira medieval. 















Hem optat per Monteriggioni. Petit poblet enmurallat que recordava Montblanc en petitet.. Hem fet una volteta, tot veient recreacions i espectacles de joglars  i els tipics artesans.
















 Com a traca final les nenes han tocat les serps de l'espectacle del mag.  Els ha faltat temps de tocar-la quan ha passat la serp per davant nostre... Qui ha dit por? 😀














I jugant, jugant se'ns ha volat la tarda... I llavors hem tornat cap a "casa"  a sopar. 

P. D. Tornant cap a l'agriturismo, hem pogut veure un cèrvol molt a prop de la casa. Potser buscava a la Berta? 

Demà... mmmm ja veurem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada