divendres, 13 de juliol del 2018

Ruta per la Toscana #7: Florència

Avui tornàvem a intentar agafar el tren a Florència... Aquest cop assumint que no hi aniriem a primera hora. Vam aparcar amb relativa facilitat i cap a la capital del Renaixement.



















Era la nostra tercera vegada , i això implica que te la miris amb uns altres ulls. Però això no la desmereix ...és igual de maca que com la recordaves. Això si, el desespero i les ànsies per veure moltes coses ja no les teníem. Ni les ganes d'aguantar massa gent, masses cues o massa calor. 





































La ruta que vam fer, va ser més un recordatori que un altra cosa. Santa Maria Novella,  plaça del Duomo, plaça de la Signoria, galeria dels Ufizzi, basílica de la Santa Croce, Ponte Vecchio i retorn a l'estació passant per la Plaça de a República.






























La idea era no "matxacar" als nens amb museus...i més tenint en compte que TOT Florència és un gran museu a l'aire lliure. La Accademia, els Ufizzi o el Palau Pitti ja estaven vistos quan erem joves 😊. Ens podem donar per satisfets de poder entrar al Duomo i a la Santa Croce amb ells.



















En fi... Que Florència és com una peli increíblement bona ...  Te la pots mirar 100 cops i la trobaràs sempre igual de bona. Ja no et sorprendrà com el primer cop que la vas veure, però sempre et fixaràs en coses que no havies vist abans. Ah, i si pots , millor mirar-la a la fresca...
Ciao, bella!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada