dilluns, 16 de juliol del 2018

Ruta per la Toscana #9: Lucca i Gènova

Iniciàvem el camí de retorn. Tocava acomiadar-nos de les terres toscanes que ens havien acompanyat una setmana  per acabar l'últim tram de vacances.











Tiràvem cap a la Provença  però fariem nit a Gènova per no fer tants quilòmetres

Havent descansat el dia anterior teniem les piles carregades (o això pensàvem). Parada tècnica a Lucca per dinar.




















Vam donar un tomet, lo suficient per veure que era una ciutat molt agradable de passejar i maca, digna de fer escala. Li va jugar en contra que teniem poc temps, teniem gana i teniem calor. Una llàstima. 




















Havent dinat, geladet i a prosseguir el viatge amb destinació Gènova. La idea era anar a un dels aquaris més grans d'Europa. Veure animals sempre ens agrada... I en especial, la Berta tenia moltes ganes d'anar-hi. Va ser dir-li que s'adormís al cotxe per estar descansada quan arribessim i ella sola es va "desconnectar"




















Només entrar, el cansament va desaparèixer. Els nens van disfrutar la visita com a "guinus".




















El Roc flipava amb els taurons i els dofins... aquella nit la Berta somniaria amb belugues, tortugues, pinguins i peixos pallassos.















Per acabar el dia vam arribar a l'Agriturismo de Gènova on ens vam trobar els porquets i les vaques que hi tenien. Si no era el lloc més luxós on hem dormit i la familia que la regentava tenia un aspecte de "matanza en Texas"... Al final no vam estar tant malament i vam sibreviure per poder explicar-ho 😉



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada