dissabte, 13 de juliol del 2019

Ruta per Suïssa - dia 6 : llac Blausee

L'aparició estelar de la febre va fer que poséssim el fre de mà i avui ens ho prenguéssim amb mooooolta calma.  El dalsy faria la resta.

Avui doncs, havíem de buscar alguna alternativa, i l'hem trobat: el llac Blausee.

Es tracta d'un llac petitó, preparat per les families, amb zona de parc infantil, barbacoes, bar, barqueta de passeig, peixos i fotos, moltes fotos 😉. Tot per un mòdic preu de 10 francs x cap (nens gratis) ... Tota una ganga tractant-se de Suïssa. 

La excursió comença amb un curt caminet de bosc encantador i aparentment encantat...  Ens hem distret una estoneta pels camins, roques i gorgs

















En arribar al llac, el que et crida l'atenció és aquest particular color de l'aigua.  Aigües cristalines que venen de sota terra i que li donen uns tons blaus i turqueses molt macos.  M'ha vingut el record de les Blue pools de Nova Zelanda, i dels llacs de Plitvice a Croàcia.














Després de cometre una il·legalitat donant de menjar a les truites de riu (perdón, lo siento, no volverá a ocurrir)... hem pogut dinar en una caseta de fusta, com diu el Roc... la dels 3 porquets 😊


Pel mateix preu, també ens hem muntat en una barqueta que anava fent voltes pel llac cada 15 min... 



















Més parc, geladets, riu... 
Tot anava bé fins que el Roc s'ha fotut de peus dins d'un toll i ha quedat xop. I com que soldat que fuig serveix per una altra batalla... tocava retirada!!! 
















Seguim! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada