diumenge, 14 de juliol del 2019

Ruta per Suïssa - dia 7: Lauterbrunnen i Grindelwald

Recta final, això s'està acabant..  Pendents de la previsió del temps, decidim fer dia de muntanya. En principi, tindríem núvols però sense pluja. 
Primera parada: la vall de Lauterbrunnen. 









Arribats al poble, hem anat a veure la Staubbachfall... Un salt d'aigua de 300 mt. que cau pulveritzada pel vent. Hem pujat amb la Berta fins a tocar l'aigua des del darrera. 











Després, hem tirat cap a la Vall de Grindelwald. La idea era anar cap al funicular de Pfingstegg, llençar-nos per la pista de trineus, i fer feliç a la Berta. 









Pujada ràpida en un funicular, i ja hi som: columpis, parc, la pista de trineus... i un castell inflable... El Roc tb es mereixia xalar. 






































Després de dinar, la parelleta s'ha dedicat a buscar papallones i bitxets... Semblaven la Heidi i el Pedro...
I després de certs dubtes, la Berta s'ha atrevit a baixar per la pista de trineus amb rodes... I li ha encantat fins al punt de voler repetir... Llàstima que el Roc no tenia la edat i s'ha hagut de conformar amb la tirolina i l'inflable. 

















Després del geladet de rigor, s'ha començat a posar núvol i a xispejar... O sigui que hem anat tirant cap avall.
M'hagués agradat pujar al mirador de First, però el temps no acompanyava, s'estava tapant i segurament no hauríem vist massa cosa. Un altre dia serà. He fet cas als savis consells de la Meri i hem marxat.
En fi, que hem passat un dia alpí molt maco 😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada