diumenge, 22 de març del 2020

Cròniques de l'apocalipsi (III)

Després d'una setmana de confinament obligatori, sembla que el cervell busca distraccions que no siguin monotemàtiques.

La setmana, laboralment ha estat intensa. Cada dia que anavem a treballar hi havia noves instruccions de treball. La missió, que el bitxo no entri a diàlisi, si no, ens esperaria una escabetxina.
La definició gràfica de la situació és com si sentíssim els tam-tams de guerra de l'exèrcit enemic, contínuament... Cada cop més fort... Cada cop més aprop. El setge serà dur.


Mentrestant, a la República Independent de la parcel·la la vida passa a un altre ritme. S'agraeixen 2 dies de desconnexió de feina i de virus. La falta de wifi i cobertura bona ajuda.











Ja hem plantat 4 coses a l'hortet, i encara queden més llavors per plantar...  Falta que l'esquena aguanti, però què coi! Si Matt Damon va aconseguir fer planter a Mart, naltros ho aconseguirem! 😀













Com a  regal inesperat, la visita d'un pastor amb els bens, ens porta astralment cap a Suïssa per una estona. La Heidi i el Pedro, s'ho miren.









Qualsevol excusa és bona per distreure la canalla... Pales, sorra, regar, jugar a, pilota, col·leccionar cucs de terra, buscar marietes i papallones, jugar al dòmino, al bingo...

La nostra missió és fer com el Guido Orefice, perquè la vida és bella!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada