dimarts, 14 d’abril del 2020

Cròniques de l'Apocalisi (VI): La Mona

1, 2 ,3 , 4...desperta!

Ja hem superat les 4 setmanes, un mes de confinament. La cosa pinta a que encara haurem d'estar un altre mes a la parcel.la.








Veient el panorama,  ens hem posat internet...  dit i fet! en 3 dies ens l'han instal.lat. Ara ja som persones que podem fer videoconferències amb la familia, connectar per fer els deures amb la Berta, o mirar alguna sèrie o peli online. I com a cirereta del pastís, m'he portat la Playstation.

La "Setmana Santa" més extranya i confinada, començava treient males herbes i amb més planter! sembla que si tot va bé, els tomàquets ens sortiran per les orelles. Hem ampliat varietats: bajoques, tomàquets, tomacons, carabassó, pebrots, albergínies, ceba, pèsols, alfàbrega... Ara toca regar, i esperar....  el paradís dels vegans 😉












I jugant, jugant va arribar el dia en que se suposa que haviem de portar la Mona als fillols i filloles... i rebre la Mona dels padrins i padrines. Davant les adversitats, imaginació. Ma germana va idear un pla. Enviament d'Ous de xocolata per teletransportació. Una idea digna d'un capítol de Black Mirror.







El mètode utilitzat va ser el Microones , el forn i la Thermomix. El resultat?  doncs que  els ous ens van arribar en perfectes condicions. Física quàntica parcel.lera. Serà perquè ara tenim internet? 😜


















Una petita gincama va servir per que els nens trobéssin els altres ous i acabéssim de passar el diumenge. Un diumenge diferent, una Setmana Santa diferent, una Mona diferent...  Esperem que l'any que ve poguem fer l'entrega als nostres fillols tal com es mereixen!!!

Per acabar d'adobar-ho i com que no sé quan obriran les perruqueries, m'he decidit a tirar de màquina i (auto)rapar-me.  Què! semblo un xinès de Wuhan? jejejeje







En fi, si volem veure el costat positiu d'aquesta situació... podriem dir que aquest confinament ens farà apendre més oficis dels que ens pensem...  Que tremoli Llongueras!

Ens veiem ben aviat!

P.D. un petó ben gros a tots els familiars i amics que ho esteu passant malalment, o que heu perdut a algú estimat. Recordem tot lo bo que hem viscut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada