dilluns, 25 de juliol del 2022

Bretanya i Mont Sant Michel : dia 9 (Futuroscope)

Esperat dia per la canalla... el viatge s'acostava al final, però el clàssic dia de parc d'atraccions ens esperava. Aquesta vegada el parc designat era Futuroscope... tota una incògnita. Els agradarà? el Roc podrà pujar amb naltros? es cagaran als calçotets i les calces?... 















Fa gairebé  20 anys, al 1994, vaig anar de viatge amb l'institut a París i Futuroscope. El record que tenia, tampoc era massa fresc i recordava alguna atracció, alguna sensació... però en 20 anys un parc canvia molt, i si és tecnològic, encara més. Resumint, que jo també en tenia ganes...


Per facilitar la visita, vam triar fer nit al Hotel du Futuroscope, que és l'hotel que està connectat al parc. En una horeta, vam arribar-hi. vam deixar el cotxe, ens van donar l'habitació i ja ho teniem tot a punt. 

L'hotel té alguns inconvenients... com ara que no és molt nou, que sovint hi ha grups escolars, que no té aire acondicionat... però el que va pesar més, al seu favor va ser que mitjançant una passarel.la ja erem dins del parc. Això volia dir que si calia anar a l'hotel, entrar i sortir, o qualsevol cosa ho teniem a mà.











La sensació només entrar, era que no hi hauria massa gent... bon presagi. Voliem pujar al màxim d'atraccions possibles i no perdre el temps fent cues. 

Primer vam anar cap a una de les atraccions "estrella" del parc... un simulador on se suposa que fas un viatge pel món, com si anéssis volant. Després de mitja horeta de cua, vam entrar. L'atracció tenia una gran pantalla panoràmica i els seients es movien, simulant la sensació d'estar volant. Molt semblant al "Voletarium" d'Europa Park, però em va agradar més aquella. El Roc es va cagar... la sensació de volar era massa forta per ell. Una treballadora el va veure somicant i li va donar una xapa de superviatjer que va calmar els ànims... Però bueno, una atracció al sac! 😉










Se'ns havia fet la hora de dinar (horari europeu) o sigui que vam aprofitar la ombra d'una zona de picnic amb gespa i vam jalar allí mateix... frankfurt, bocates... lo típic. Amb la panxa plena es veuen les coses diferent...




















Amb la panxa plena, vam anar cap a l'atracció més esperada per la canalla...la dels Rabbids. Una atracció estil Sesamo street, amb ulleres 3d i però sense pistola. Molt xula l'ambientació pre-atracció i molt xula l'atracció... el Roc va flipar... ja ni se'n recordava del mal trago de la primera atracció.

Tant li va agradar, que en sortir de l'atracció va tocar passar per caixa i li vam comprar un peluix de Rabbids.























Com que queia molta calda i sol, vam intentar evitar la zona infantil de jocs... i vam anar a cobert. Vam provar la realitat virtual (una mica desfassada, pel meu gust) i una pel.lícula curteta però divertida d'Ice Age en 4D.













Una altra atracció que ens va agradar molt va ser l'aventura d'Arthur i els minimois... una altra atracció 4D que et portava al món en miniatura de la pel.lícula. 
















Ja amb el pilot automàtic, vam acabar en un recinte que es deia "dance with robots" on et fotien cap paravall en un braç de robot, a l'estil fàbrica de cotxes, però amb ritme del DJ francès Martin Solveig.  Molt xulo l'ambient discotequero que hi havia, i estava molt bé... molt canyera! 











Vam passar per la zona infantil, on vam saltar una estoneta als llits inflables, però la solana que queia era massa forta... o sigui que vam anar a sopar...

A partir d'aqui, ens vam separar.... jo em vaig quedar amb els més atrevits, a acabar de pujar a tot el que es pugués, fins a poder veure l'espectacle nocturn. I així va ser.... vaig entrar en una atracció /pelicula que curiosament recordava de quan vaig venir fa 18 anys... i estava molt bé... potser tenies més sensació de volar que no pas en la primera que haviem muntat.  També vam pujar en una de realitat virtual del Sebastian Loebb de rallys... molt immersiva, tot i que pots acabar marejat amb els cascos de VR... i per fi vam pujar en una nova atracció que havien estrenat feia molt poquet que es deia "caçadors de tornados".  Era una atracció molt xula, amb tocs d'humor peliculeros , que et feia sentir com si estiguessis al mig d'un tornado.











Després de repetir a l'atracció de l'Arthur i no poder pujar a una muntanya russa per problemes tècnics, vaig tornar a l'hotel a buscar a la Berta, que volia venir a veure l'espectacle nocturn.

Llums, color, aigua, mappings... una gentada amb un ambient pre-covid ... i un espectacle xulo, tot i que no me'n vaig enterar ben bé de que anava...  coses de l'idioma 😅

Com era d'esperar la Berta es va adormir damunt meu... estava reventada.













Amb l'espectacle, acabava el nostre dia al parc. En fi! que la valoració del dia a Futuroscope, va ser molt positiva.... vam poder pujar a gairebé tot arreu i la canalla (i els grans) s'ho va passar d'allò més bé...  què més es pot demanar??? 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada