dimecres, 14 de setembre del 2022

Escapada a Dinamarca: dia 4 (Legoland)

 Per fi havia arribat el gran dia, el motiu real pel que haviem decidit fer aquest viatge: Legoland. Ens ho vam guardar pel final estratègicament perquè el viatge i els ànims acabessin ben amunt. No sé si encertadament, però sempre intento seguir la "llei" de: el millor, per postres. 

Vam aixecar-nos aviadet, ja que teniem una hora llarga fins arribar-hi, però entre pitos i flautes, vam arribar cap a les 10'30h. Pel que semblava, no hi havia massa gent al parking. Les escoles a Dinamarca ja havien començat, i això jugava al nostre favor.



Xino-xano ens vam situar. Aparentment sera un parc petit però el millor era anar escombrant el terreny,  intentar veure-ho tot i pujar al que poguéssim.





El que primer ens vam trobar va ser la zona de les maquetes. Tot un conjunt espectacular de construccions Lego emulant zones i ciutats del país. Trens que passaven, avions que es movien, vaixells, coets, molins, cotxes... una currada.











Vam saltar-nos la zona més infantil i vam anar cap a la zona d'Atlantis, un aquari tematitzat amb les figueretes de blocs. Per ser petit, estava xulo, amb diferents peixeres amb taurons, rajades i diversos peixos variats.














Després ens vam endinsar a la zona Ninjago. La atracció, amb ulleres 3d, era una espècie de Street Mission, però amb la temàtica dels Ninjas de Lego. Era xula però no vam entendre massa bé com disparar les estrelles ninja 😀

També vam provar la Lloyd's laser maze, on haviem de passar un passadís sense tocar les llums dels lasers, estil missió impossible. 













D'allí, vam anar al Far west, on vaig pujar amb la Berta a unes canoes. La Berta es va arrepentir, per sort va passar ràpid. Després de menjar uns Frankfurts en horari de dinar europeu, vam anar a la mansió del terror, on vam acabar pujant tots a una atracció qeu els va fer cagar de por (en especial al Roc).



















Després va arribar la hora de les batalles pirates, a les barques "estil Angkor", disparant amb les pistoles d'aigua. Encara vam sortir prou secs...  i també vam anar tots junts a la versió Lego de Pirates del Carib.



























Altres atraccions que vaig pujar sol va ser la muntanya russa del castell. Després, a la Zona de Lego the movie vam trobar l'atracció més xula , un simulador amb pantalla imax on tenies la sensació d'estar volant dins la peli de Lego. Es deia Emmet's Flying adventure.Ens va agradar tant que vam repetir. La cua sen's feia molt curta, perquè teniem peces de lego per anar fent les nostres creacions a la paret...























Estavem "on fire", i les escasses cues feien que anéssim empalment atraccions sense parar. Jo vaig pujar a una muntanya russa prou canyera, a la zona Antàrtica, mentre els nens i la Meri es distreien mirant els pingüins i muntant peces a qualsevol lloc habilitat.

Al Roc l'atracció que li va molar va ser la del temple egipci, on amb unes pistoles-llinterna havies de puntuar disparant a les llums de colors. Vam repetir varies vegades. També la de jungle racers, que és com la dels peixos del Port Aventura. La diferència és que aqui, al Roc el deixaven pujar, i la Berta podia pujar sola. Vam xalar. I per rematar-ho, vam fer una gimcana amb un camió de bombers apagant un foc. Som uns cracs 😂






Evidentment, vam acabar la visita al parc passant per la botiga. 











El dia havia sigut esgodador però haviem disfrutat com guinos. El parc d'atraccions de Billund ha entrat dins dels nostres preferits. Possiblement, al que més han xalat. Sentireu que és un parc per nens petits, que si la canalla és massa gran el trobarà fluix, però què collons! si jo tinc 44 tacos i m'ho vaig passar bomba 😉 

Legoland, Europa Park, Disneyland, Efteling, Playmobil Funpark, Futuroscope i Port Aventura...  visquin els parcs d'atraccions!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada