divendres, 7 d’agost del 2009

Memòries d'Àfrica (II) : MASAI MARA



El matí començava molt aviat. A les 5'30 sona el despertador. Els lleons ens havien esquivat el dia anterior i no es podien escapar. Tornem a Masai Mara... i tenim els lleons entre cella i cella. Això fà que una girafa, una zebra o un nyu siguin ignorats vílment. Semblen dir: eh! feu-nos fotos! ... però no... guardem la munició. I mitja hora voltant pels camps d'herba daurada... el guia ens avisa: león a las 11!!! Hosti quina emoció... ens acostem i gairebé tremolant presenciem algo increible: 2 lleons cara a cara. es van acostant en silenci i sense abaixar la mirada... sembla un "duelo de titanes" i estem amb la canya a punt esperant el que sembla una baralla segura. I quan sembla que es vagin a mossegar... miracle: comencen a jugar! son germanets i la imatge és impagable. Gallina de piel. Valia la pena haver matinat.

Després de veure els lleons a poc mes de 2 metres del cotxe, els deixem en pau en busca de més depredadors.
Estona més tard... ens trobem una altra sorpresa. Una lleona s'està jalant una zebra per esmorzar... i nosaltres amb la panxa buida!
Però un altre sorpresa ens espera. Un lleó més gran que el de la Metro Godwin Mayer va darrera d'una lleona... i , com si fos un xino.... UUUUUHH... YA TA! això és sexe i lo demés son tonteries. Bestial!

Després d'esmorzar... tornariem a la reserva per veure el creuament del riu Mara dels Nyus. N'hi havia que havien passat... d'altres que encara estaven en camí... s'agrupaven a centenars ... tot impresionant... però a la nostra retina teniem gravats els lleons.

... continuarà

1 comentari:

  1. Estos bichos son modelos profesionales !! Cómo posan !! Alguno, por lo que veo, a lo Nacho Vidal.

    ResponElimina