dilluns, 10 d’agost del 2009

Memòries d'Àfrica (III) : NAKURU



Ens despedim del mític Masai Mara i del càmping Manyata de bon matí, i posem rumb cap al Llac Nakuru. Ens queden unes 3 hores de cotxe passant per carreteres de terra, i ens trobem la sorpresa d'unes terres fèrtils, humides i plenes de plantacions de patates, plàtans, cafe, blat, etc. (no tot és sec a Kenia!). Només d'entrar al parc... sorprenen els boscos... i arribar al llac "rosa" impressiona. Milers de flamencs i pelícans s'agrupen a la vora del llac. Baixem del cotxe desafiant a algun búfal que hi ha per allí perdut... i vinga tirar fotos. M'acosto el màxim que puc a l'aigua, però el fang ja no em deixa avançar. La pudor a peix podrit "tira patrás".
Una estoneta després... reprenem la marxa pel parc... que no és massa gran... amb lo que els Rinos no se'ns poden escapar... tot i que ens faràn esperar.
Toca pujar al "mirador dels babuins"... que amb el nom, ja paga. La vista és impressionant. Es veu tot el llac des de dalt. Panoràmica de rigor.
La tranquilitat només es veu alterada per un cony de babuí, que es cola dins d'un 4x4 i acaba sortint per dalt a cops de fuet. Jajaja, quina gràcia el babuí.... ui ui ui! que ve cap aqui! correeeeeeeee!!!...uuuuuuuuuff, passa de llarg! :P
Baixant del mirador... ens trobarem un bosc plagat de girafes "reticulades" ... i després... l'explanada dels rinoceronts. Com pot ser que aquesta megabestiota només mengi herba!!!
Després d'un "rulo" més... anem al hotel... amb vistes al llac. Dinar, piscineta i relax... fins que un putu babuí es cola per la valla i ens persegueix. Quina paranoia! putos monos! :D
A l'endemà, tindriem el plaer de veure unes quantes families més de Rinoceronts, alguna que altra hiena... i marxariem cap al llac Naivasa per navegar davant dels morros d'uns Hipopòtams amb moltes males puces, que poc s'assemblen al de l'anunci del "Ausonia elásticos" !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada