dijous, 27 d’agost del 2009

Memòries d'Àfrica (IX): SERENGUETI pt.3






3 hores de Serengueti donen per molt. Després de sortir del càmping amb la panxa plena i de contemplar les petjades dels nostres amics nocturns, els búfals, ens vam topar amb una lleona que campava xino-xano en direcció al campament. Que se'ls mengin! total, naltros ja hem fotut el camp!...
Estoneta més tard, ens vam trobar unes altres lleonetes amb gana que van atacar a una gacela. Lamentablement per elles, la gacela que estava bevent aigua, es va escapar. Com poden ser tant "torpes"!!! ... em sembla que avui no esmorzaran...
S'acostava l'hora de marxar... a les 10 haviem de sortir del parc o ens farien pagar un altre dia.

Un munt de 4x4 s'apilotonaven prop d'un arbre solitari. Això té bona pinta!. ens vam acostar i el guia va prendre posicions per presenciar una escena digne del National Geografic.
Un lleopard havia caçat un "bambi" i el tenia dalt de l'arbre... i estava VIU! la cosa es posava molt interessant. El bambi es volia escapar, però el lleopard li tenia les urpes clavades. I per acabar d'adobar-ho, 2 hienes estaven sota l'arbre, esperant a que els hi caigués un regalet del cel.
Menja-te-la! menja-te-la ja! .... escapa't! escapa't!! mare meva, quin patiment!... que algú faci algo! ... i 10 minuts després.... patapam! el lleopard deixava al bambi en una branca pensant que no bellugaria, i avall vaaaaaaaaaaaaaaa! El regal havia caigut del cel.
El lleopard va baixar de l'arbre... però amb la pressió de les hienes, devia pensar: a pendre pel cul! i se'n va anar cap un altre lloc. I una hiena, en un obrir i tancar d'ulls, es va emportar el bambi per esmorzar.
Una passada! .... i amb el subidón, se'n vam anar cap a la sortida.

De camí cap a Arusha, visitariem un poblat Massai, que a la Meri li va agradar molt ;) . Després de fer el garrulu saltant amb els Masais, ens van ensenyar una cabana. Aquella pudor a cabra i fum no ens la treuriem ni amb salfumant...
... i l'endemà, agafariem l'avió per anar cap a al paradís de Zanzíbar.

3 comentaris:

  1. La calidad de las fotos es buenísima; la del leopardo con la gacela en el árbol GENIAL. Habéis visto un montón de animales en acción. Qué envidia!! Y además el Barça no deja de ganar ... Lo tenéis todo !! Saludos.

    ResponElimina
  2. Gracias, tio. Parece que eres el único visitante del blog ;)

    ResponElimina
  3. Jo també et segueixo, però sóc de poques paraules ;-)

    ResponElimina