dilluns, 24 d’agost del 2009

Memòries d'Àfrica (VIII): SERENGUETI pt.2

L'aventura es presentava interessant. Vam arribar al campament del Serengueti... que venia a ser el "càmping públic" i obert. Alguna que altra tenda ja estava plantada, i vam agafar el nostre espai per muntar la "suite". Cap al tard, ja n'hi havia 15 o 20 de muntadetes. Li vam preguntar al guia com és que no hi havia valles ni res, i ens va dir que " no passava res, que com a molt vindria algun animal". A més, ens trobàvem en territori de la mosca tse-tse. Mmmmm... massa tranquilitzador no era. Veient els lavabos que hi havia... la idea era no sortir de la tenda en tota la nit, o si de cas, treure la cigala per algun foradet ;) .

Soparet a la llum de les espelmes i llinternes, i a contemplar les estrelles. Que si vía làctea, que si constelació de capricorn... i se'ns va fer l'hora de dormir. La pregunta era: dormirem???
dins del sac, s'estava prou calentet, i cansats ho estavem prou.
11 h. de la nit. La Meri sent unes rialles que ens eren molt familiars. Teniem un politono que feia el mateix soroll! eren les HIENES! ... bueno, deuen ser lluny, aquí no vindran. Tanquem els ulls i dormirem com angelets...
11'15 h. de la nit. HHHUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAHHHH UUUHHHHHAAAGGGH! ....
serà un Tiranosaurus Rex??? serà el "mecanisme de seguretat" o el fum negre de Lost??? o és l'amorfo de Los Goonies??? No! És un LLEÓ!!! per sort sembla estar lluny... potser 2 km.... potser 3 km... bueno, bona nit!!! i a contar.... zebretes.
3'15 h. de la matinada. Un soroll em desperta. Sento algo que aixafa el terra prop de la tenda i un particular "grrrrsh, grrrrrrsch". Estan menjant herba a 1 pam de la tenda!!! Giro el cap i la Meri també està desperta. "son zebres, que estan menjant herba". Collons! si ho sé conto bitllets!

Si son zebres, les vull veure! vaig a sortir fora un moment a xafardejar.... NOO! pobre de tu que surtis ... com surtis et foto una bona... !!!
Bueno, vale no surto. El Grrrrch, grrrrch se sent per varies zones. Almenys deuen ser 8 o 10 animals... que per sort, sembla que només jalen herba!
I amb les estirades d'herba, ens quedem adormits fins l'hora d'aixecar-nos.
No sabem quantes hores hem dormit.... ni si hem dormit (bueno, jo sí). Increíblement, estem prou descansats ... i vius!!! Esmorzem aviadet tot veient una sortida del Sol espectacular.

Hem somiat que venien zebres aquesta nit??
El guia ens diu que per la nit han vingut les hienes al campament, i les restes dels sopars estan remogudes. I sortint del campament veiem unes petjades força grans. SON BÚFALOS. Però no havien vingut les zebres, aquesta nit???? doncs no! eren búfals! Ai si arribo a treure el cap a les 3 de la nit! Ai mareta!
Després d'aquella nit màgica i kafkiana, ens quedaven 3 horetes per abandonar el parc i ens resistiem a marxar. Voliem més! i en vam tenir més!!! ...

1 comentari:

  1. Hola !! Muy chula la crónica del viaje, aunque después de lo de la mamba ... lo de los búfalos parece poquita cosa ( si yo llego a ver una serpiente de esas, ríete del record de Bolt).
    Las fotos muy cañeras, y la del cielo estrellado UNA PASADA. Un saludo. Te leo.

    ResponElimina