dimarts, 18 d’agost del 2009

Memòries d'Àfrica (VI): NGORONGORO




Amb el cotxe arreglat, vam posar rumb cap a l'àrea de conservació de l'Ngorongoro. Però per entrar al cràter, primer s'havia de pujar fins a la vora, a uns 2000 i pico metres d'altura. Però tot el que puja baixa!. És acollonant com aquesta "caldera" d'uns 19 km d'ample és la "casa" de lleons, zebres, nyus, elefants, rinoceronts negres, i centenars d'espècies més. Un altre cop ens trobàvem en una gran Arca de Noé. Vam estar a punt de veure l'atac del guepard a 2 gacel.les ...però la vida al cràter és com una partida de Risk.... que no s'acaba mai! Ens hi haguesism estat 2 hores, fins veure l'atac final del guepard, i ho vam deixar estar.

Després de recorrer tota la superfície buscant animals, cap a la tarda vam anar al hotel wildlife, situat a la vora del cràter. L'hotel era una passada... i el millor de tot, les vistes panoràmiques desde la terrassa. I disfrutant de les vistes i d'una cerveseta "Tusker", vam topar amb el típic matrimoni català amb el que vam intercanviar experiències. Ells baixavem del Serengueti i nosaltres hi aniriem al dia següent.

Amb els primers rajos de sol sobre el cràter, ens sentiem com el Rey León i va ser la millor manera de carregar energía de cara al mític Serengueti...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada